چهارشنبه 1 آذر 1396

اخبار
1395/2/8 چهارشنبه برگزاری نشست هم اندیشی مدیران و متولیان حوزه سلامت با حضور آیت الله دری نجف آبادی

نشست هم اندیشی مدیران و متولیان حوزه سلامت با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و رییس شورا و اعضاء خیرین سلامت استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، آیت الله دری نجف آبادی در این نشست گفت: دیابت سلامت جامعه را تهدید می کند و باید برای پیشگیری و کنترل آن همه افراد جامعه تلاش کنند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: باید برای پیشگیری و کنترل دیابت فرهنگ سازی مناسب صورت بگیرد و سبک زندگی اسلامی در جامعه ترویج شود.

امام جمعه اراک اظهار داشت: برای ساخت و ساز و تجهیز مراکز در حوزه سلامت، بودجه دولتی کافی نیست و به همت و حمایت خیرین سلامت نیاز است.

آیت الله دری نجف آبادی بیان کرد: طرح توسعه مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری از واجبات حوزه سلامت است، چرا که افراد زیادی در جامعه با بیماری سرطان مواجه هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در ادامه این نشست گفت: شناسایی افراد خیّر برای حوزه سلامت و بررسی ضعف های حوزه سلامت و کمک در جهت رفع آنها، ۲ هدف اصلی مجمع خیرین سلامت می باشد.

دکتر حسن طاهراحمدی افزود: طی ۷ سال فعالیت مجمع خیرین سلامت استان مرکزی، ۶۰ میلیارد تومان بصورت نقدی از خیرین جمع آوری شده است.

وی با اشاره به تحولات چشمگیر در حوزه سلامت با اجرای برنامه تحول نظام سلامت، اظهار داشت: اصلی ترین هدف برنامه تحول نظام سلامت، کم شدن پرداختی از جیب مردم است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی