شنبه 1 مهر 1396

اخبار
1395/2/6 دوشنبه در ششمین روز از هفته سلامت: اولین مرکز ویژه ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان در استان مرکزی افتتاح شد

در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت و در ششمین روز از هفته سلامت، اولین مرکز ویژه ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان در استان مرکزی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، کارشناس بهداشت و درمان دهان و دندان مرکز بهداشت استان مرکزی در حاشیه مراسم افتتاح این مرکز در انتهای خیابان هپکو اراک در جمع خبرنگاران، گفت: این مرکز در راستای برنامه تحول نظام سلامت و به منظور ارائه خدمات دندانپزشکی به طور مستقل راه‌اندازی شده است.

حسن شانقی افزود: این مرکز با شش یونیت و شش دندانپزشک کار خود را آغاز می‌کند و کلیه امکانات و خدمات با تخفیف 30 درصد برای گروه‌های هدف انجام می‌گیرد.

وی در خصوص هزینه های درمان در این مرکز اظهار داشت: کلیه خدمات به گروه‌های هدف همچون زنان باردار و کودکان کمتر از 14 سال با تعرفه 30 درصد دولتی ارائه می‌شود.

گفتنی است این مرکز در محلی به مساحت ۱۵۰ مترمربع و با اعتبار ۵ میلیارد ریالی از محل اعتبارات برنامه تحول نظام سلامت و دانشگاه علوم‌پزشکی اراک به بهره برداری رسید.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی