شنبه 1 مهر 1396

1395/2/6 دوشنبه بهره برداری از سه کلینیک ویژه در استان مرکزی تا 22 بهمن سالجاری

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سه کلینیک ویژه تا 22 بهمن سالجاری در استان مرکزی به بهره برداری خواهند رسید.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر علی ابرازه در بازدید اصحاب رسانه استان مرکزی از پروژه کلینیک ویژه شماره یک اراک، افزود: این سه کلینیک شامل یک کلینیک ویژه در مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین (ع)، کلینیک شماره یک در مجاورت مرکز بهداشت اراک و یک کلینیک ویژه نیز در شهرستان خمین است.

وی اظهار داشت: کلینیک ویژه شماره یک اراک در زمینی به مساحت دو هزار و 200 مترمربع در سه طبقه و با اعتبار 35 میلیارد ریالی ساخته خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: برای کلینیک ویژه امیرالمومنین(ع) اراک نیز اعتبار 35 میلیارد ریالی و کلینیک ویژه خمین نیز اعتبار 20 میلیارد ریالی در نظر گرفته شده است.

دکتر ابرازه در پایان گفت: برای هر یک از این کلینیک‌ها 50 مطب در نظر گرفته شده است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی