شنبه 1 مهر 1396

اخبار
1395/2/6 دوشنبه به همت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک انجام شد: بازدید اصحاب رسانه استان مرکزی از پروژه های حوزه سلامت

تور خبری بازدید خبرنگاران و اصحاب رسانه استان مرکزی از پروژه های حوزه سلامت همزمان با ششمین روز از هفته سلامت انجام شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،‌ این تور از حضور اصحاب رسانه در مراسم افتتاح بحش آنکولوژی سرپایی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام رضا (ع) آغاز شد.

در ادامه خبرنگاران و اصحاب رسانه از مراحل اجرایی ساختمان جدید مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(ع)، پروژه کلینیک تخصصی واقع در مرکز بهداشت اراک، طرح توسعه مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری و بهسازی و نوسازی تخت های بخش آنکولوژی سرپایی مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری بازدید کردند.

در ادامه این تور، خبرنگاران و اصحاب رسانه در مراسم افتتاح اولین مرکز ویژه ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان در استان مرکزی حضور یافتند.

پایان بخش این تور بازدید نیز حضور خبرنگاران در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک و بازدید از بخش های مختلف این بیمارستان و حضور در نشست خبری مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی بود.

در این بازدید دکتر حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر علی ابرازه معاون توسعه مدیریت و منابع، مهدی میرزابابایی مدیر روابط عمومی و مهندس عالیخانی مدیر توسعه و تامین منابع فیزیکی و امور عمرانی حضور داشتند و اطلاعات مختلف حوزه سلامت اعم از میزان پیشرفت پروژه ها و روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت را به خبرنگاران ارائه دادند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی