شنبه 1 مهر 1396

اخبار
1395/2/5 يكشنبه رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی عنوان کرد: کنترل چربی و تغذیه سالم و مناسب راهکارهایی برای پیشگیری و کنترل دیابت

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: جلوگیری از چاقی، ورزش و فعالیت بدنی، کنترل چربی و تغذیه سالم و مناسب راهکارهایی برای پیشگیری و کنترل دیابت می باشند.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی در مصاحبه تلفنی با خبر ساعت 20 شبکه آفتاب، افزود: شعار امسال سازمان بهداشت جهانی "غلبه بر دیابت" است؛ دیابت یک بیماری خیلی شایع است که مشکلات زیاد جسمی و روحی و روانی برای بیماران و خانواده های آنان ایجاد می کند.

وی توصیه کرد: افراد بالای ۴۰ سال سالی یکبار آزمایش های مخصوص دیابت را انجام بدهند چرا که تنها راه تشخیص دیابت، انجام آزمایش می باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی برای هفته سلامت سالجاری حدود ۵۰۰ برنامه را پیش بینی کرده که حدود ۱۰۰ برنامه آن مختص شهر اراک است.

وی بیان کرد: با کمک دولت مرکز آموزشی درمانی ولی عصر(عج) اراک با سرعت در حال نوسازی است، اسکلت ۱۱ طبقه از ۱۳ طبقه این پروژه در فاز اول به اتمام رسیده و دو طبقه باقیمانده نیز ان شاالله تا دو ماه آینده تمام خواهد شد و بعد از آن فاز دوم آغاز خواهد شد.

دکتر طاهراحمدی عنوان داشت: در مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری نیز با راه اندازی فاز دوم، ۶۴ تخت اضافه و ظرفیت دو برابر می شود که با کمک خیّرین سلامت فاز اول و اسکلت آن به اتمام رسیده و فاز دوم بزودی آغاز می شود.

وی گفت: بیمارستان فرمهین افتتاح شده و در حال سرویس دهی است و بیمارستان خنداب نیز توسط مسکن و شهرسازی در حال ساخت می باشد و باید تحویل دانشگاه شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در سطح کشور و به تبع آن در استان مرکزی با آن مواجه هستیم، کمبود پزشک رادیولوژیست می باشد که باعث طولانی شدن نوبت سونوگرافی شده است.

دکتر طاهراحمدی در پایان بیان کرد: خوشبختانه امسال چند پزشک رادیولوژیست در استان جذب شده و دو درمانگاه سونوگرافی نیز در کلینیک امام رضا(ع) و کوثر اضافه شده که باعث بهتر شدن شرایط نسبت به قبل شده و در آینده نیز ان شالله بهتر خواهد شد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی