سه شنبه 28 شهريور 1396

همایش ها و سمینارها

همایش بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی برگزار شد

همایش بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی به مناسبت هشتم اسفند سالروز تشکیل سازمان بسیج جامعه پزشکی در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی در این همایش گفت: به مناسبت بمباران شیمیایی بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه (س) در عملیات والفجر 8 در سال 1364، هشتم اسفند به نام بسیج جامعه پزشکی نامگذاری شد.

دکتر صابر جباری افزود: بسیج در دوران انقلاب شکوهمند ایران اسلامی خدمات بیشماری را به جامعه ارائه کرده است؛بسیج در راستای رفع مشکلات اقشار مختلف جامعه به ویژه اقشار محروم  تشکیل شده است.

وی بیان کرد: گسترش و اشاعه تفکر دینی، ایثار، شهادت و فرهنگ مقدس و معنوی بسیج در جامعه پزشکی، تلاش در راه گسترش و ارتقای اخلاق پزشکی و ارائه الگوهای علمی و عملی در جامعه پزشکی از اهداف این سازمان است.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: در استان مرکزی بیش ار سه هزار پزشک و گروه های مختلف از پرستاران عضو بسیج جامعه پزشکی هستند.

دکتر جباری در پایان یادآور شد: در استان مرکزی 7 کانون بسیج جامعه پزشکی وجود دارد دارد  که 3 مورد آنها در ساوه، شازند و خمین و مابقی در شهر اراک مستقر می­باشند.

مسئول سیاسی سپاه روح الله استان مرکزی نیز در این همایش گفت: مردم ایران اسلامی برای حفاظت از دستاورد­های انقلاب اسلامی ایران و آرمان­های امام راحل و مقام معظم رهبری در همه حال آماده هستند.

سرهنگ حسین رجبی افزود: آشنایی با مسائل سیاسی از ضروریات امروز افراد حاضر در جامعه است.

وی ادامه داد: مردم باید برای اخذ تصمیمات صحیح از فهم و درک صحیح سیاسی برخوردار باشند.

مسئول سیاسی سپاه روح ا...استان مرکزی با اشاره به پیشرفت­های علمی ایران اسلامی بیان کرد: دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای ضربه زدن به کشور از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند بود.

وی با تاکید بر اینکه تحریم­ها نمی­توانند باعث شکست و تسلیم ملت شریف ایران اسلامی شوند، یادآور شد: مردم باید برای آشنایی و تحلیل مسائل سیاسی واقعیات را همانگونه که هست تحلیل نمایند.

سرهنگ رجبی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی باعث احیا ملت ایران شد و همین امر به انضمام توانمندی­های این ملت سبب عبور کشور از توطئه­های دشمنان و عصبانیت آنها شده است.

وی در پایان با تاکید بر هوشیاری و آگاهی مردم از ترفند­های دشمنان خواستار برخورد منطقی مردم با مسائل مختلف جامعه همچون مسائل اقتصادی و سیاسی شد.

همایش بسیج جامعه پزشکی, سالروز تشکیل بسیج جامعه پزشکی, دکتر صابر جباری, رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی