يكشنبه 28 آبان 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 1937263
قرآن و عترت

برگزاری مراسم تقدیر از برگزیدگان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی اراک

مراسم تقدیر از برگزیدگان نوزدهمین جشنواره قرآن وعترت (ع) و پنجمین دوره مسابقات فرزندان و همسران کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اراک به همت معاونت فرهنگی دانشجویی در سالن آمفی تئاتر شهدای دانشجو برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، در این مراسم که با حضور سرپرست دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری، مدیران، کارکنان و خانواده کارکنان برگزار شد، از 75 نفر برگزیدگان در 22 رشته مسابقات مختلف کتبی و شفاهی قرآن و عترت (ع) تقدیر گردید.

دکتر حسن طاهراحمدی سرپرست دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک پیشاپیش بمناسبت عید سعید فطر گفت: اگر امروز مسلمانان جهان با مشکلاتی روبرو هستند به علت دوری از قرآن و توجه کامل نداشتن به دستورات آن است.

حجت الاسلام والمسلمین غلامی نوده مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در ادامه مراسم، دستورات قرآن را بزرگترین چراغ راهنمایی بشر دانست و افزود: کسانی که عالم به قرآنند باید عامل به قرآن نیز باشند.

دکتر مشیری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه نیز در ادامه مراسم از حضور افراد شرکت کننده در مراسم و مجریان برنامه تقدیر نموده و صحبت های خود را با فرازی از دعای صحیفه سجادیه به پایان رساند.

گفتنی است اجرای گروه تواشیح توسط گروه سفینه النجات، اجرای برنامه با حضور احمدرضا آجرلو خردسال ترین حافظ کشور و پخش کلیپ های قرآنی از دیگر برنامه های مراسم بود.

شایان ذکر است در پایان مراسم برگزیدگان لوح تقدیر و هدایای خود را از مسئولین دریافت نمودند.