شنبه 1 مهر 1396

قرآن و عترت
به مناسبت ماه مبارک رمضان انجام شد؛ تشریح فعالیت های اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی اراک

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مسابقات قرآن ویژه همسران و فرزندان پرسنل در روزهای سه شنبه و چهارشنبه سوم و چهارم ماه مبارک رمضان در محل نمازخانه ستاد دانشگاه برگزار می گردد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر اسماعیل مشیری افزود: این مسابقات در 4 بخش تحقیق، ترتیل، حفظ و اذان در مقاطع سنی 7 تا 11 ، 12 تا 15 و 15 تا 18 جهت فرزندان و همسران پرسنل برگزار می گردد.

وی اظهار داشت: در نیمه ماه مبارک رمضان مراسم تقدیر از برگزیدگان نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی و کارکنان و اساتید همزمان در قالب مراسم ویژه ای برگزار می شود.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: همچنین در برنامه ای دیگر همزمان با ماه مبارک رمضان تیمی از کارشناسان فرهنگی به منظور بازدید از بیستمین نمایشگاه سراسری قرآن کریم به تهران اعزام شدند.

وی هدف از این بازدید را آشنایی با آخرین دستاوردهای قرآنی و فعالیت های مربوطه به منظور الگوگیری در اجرای برنامه های فرهنگی قرآنی در سطح دانشگاه عنوان کرد.

دکتر مشیری در پایان گفت: همچنین به مناسبت ماه مبارک رمضان هر روز برنامه جمع خوانی قرآن کریم به همراه جلسه تفسیر ویژه بانوان از ساعت 7/30 تا 8/30 در ستاد دانشگاه برگزار می گردد.

فعالیت اداره قرآن و عترت