يكشنبه 28 آبان 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 1937236
در شرایط افزایش آلودگی هوا از مایعات بیشتر استفاده کنید

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:شهروندان در شرایط افزایش آلودگی هوا از مایعات علی الخصوص مایعات گرم بیشتر استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر بابک عشرتی افزود:به شهروندان بویژه بیماران قلبی عروقی،ریوی و تنفسی،سالمندان و خردسالان توصیه می شود در روزهایی که آلودگی هوا افزایش می یابد از خانه خارج نشوند.

وی اظهار داشت:خوردن مایعات مکانیزم ریه را تسهیل می کند و از طریق خلط از ورود آلودگی به ریه جلوگیری می کند و سلامت فرد را تامین می کند.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی بیان کرد:شهروندان در صورتیکه بر اثر آلودگی هوا دچار عطسه و سرفه شدند از آن جلوگیری نکنند و از داروهای ضد سرفه استفاده ننمایند؛زیرا عطسه و سرفه در مواقع آلودگی هوا به عنوان یک واکنش دفاعی عمل کرده و برای سلامتی فرد مفید است؛همچنین قرقره کردن مداوم با آب نمک نیز بسیار مفید می باشد.

وی عنوان کرد:در روزهایی که آلودگی هوا در شرایط بحران قرار دارد استفاده از ماسک به دلیل عبور ریزگردها از منافذ آن تاثیر قابل توجهی ندارد هر چند باعث کم شدن مضرات و آسیب ها می شود.

دکتر عشرتی به افرادی که دچار بیماری با زمینه تنفسی هستند،توصیه کرد:در روزهایی که غلظت آلاینده ذرات معلق بیش از حد استاندارد زیست محیطی است دچار مشکل حاد تنفسی شده و باید برای جلوگیری از این عارضه از حضور در اماکن عمومی خودداری کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان از شهروندان خواست که از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمایند و تا حد امکان از وسایل نقلیه شخصی استفاده ننمایند.

آلودگی هوای اراک, استفاده از مایعات گرم, مشکلات حاد تنفسی