شنبه 1 مهر 1396

چگونه با سردردهای آزاردهنده مقابله کنیم؟ اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که دچار سردردهای مکرر میشوید، میتوانید با دنبال کردن یک رژیم غذایی سالم و طبیعی مثل خوردن مقادیر بیشتری از میوه‌ها و سبزیها که بدن را سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی میکنند سردردهایتان را تسکین دهید.

در مقاله جدید شبکه خبری تورنتونیوز در این باره آمده است: مصرف زیاد میوه‌ها و سبزی‌ها و نیز انجام تمرینات ورزشی منظم در بهبود سردردهای دائمی بسیار موثر است.

در این مقاله همچنین آمده است:اگر عامل سردردهای شما سرماخوردگی،استرس یا کمبود خواب باشد در این مقاله چند توصیه کارآمد ارائه شده که به شما در کاهش سردردهایتان کمک خواهد کرد.

- نکته اول اینکه چرت کوتاه بین روز را فراموش نکنید. اگر مدت کوتاهی بین روز بخوابید به کاهش سردردهای شما کمک می‌کند اما مراقب باشید که مدت زمان این چرت کوتاه نیمروزی طولانی نشود، چون زیاد خوابیدن نیز می‌تواند عامل بروز سردرد باشد. معمولا توصیه می‌شود که بین 15 تا 30 دقیقه خواب بعدازظهر کافی است.

- توصیه دوم انجام تمرینات تنفسی آرامش بخش است. نفس‌های آرام و عمیق بکشید و دم و بازدم خود را خیلی آرام و تحت کنترل انجام دهید. این کار آشفتگی ناشی از سردرد را در شما کاهش می‌دهد.

- راهکار سوم ماساژ سر است.ماساژ سر به عنوان یک روش معاصر برای تسکین سردرد شناخته شده است. شقیقه‌های خود را با انگشتانتان در یک حرکت دایره‌ای شکل ماساژ دهید. همچنین می‌توانید با انگشت به آرامی روی پیشانی خود ضربه بزنید تا سردردتان تسکین پیدا کنید.

- راهکار آخر رایحه درمانی است. استشمام برخی از روغن‌های معطر نه تنها می‌تواند سردرد را کاهش دهد بلکه همچنین در ایجاد روحیه مثبت تاثیر دارد. روغن‌های ضروری برای این منظور شامل اسطوخودوس، عطر صندل یا وانیل هستند که برای تسکین دادن و برطرف کردن استرس نیز مفید هستند.

تهیه و تلخیص:اعظم نکونام