يكشنبه 28 آبان 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 1937260
اگر بیماری لثه دارید قلب شما در خطر است ابتلا به بیماریهای پیشرفته لثه تا 7 برابر شدت بیماریهای قلبی و 4 برابر شدت دیابت را افزایش میدهد.

دکتر پیمان شهیدی،دبیرعلمی انجمن پریودنتولوژی با بیان این مطلب افزود:ابتلا به بیماری های پیشرفته لثه نه تنها عوارض دیابت را افزایش می‌دهد بلکه کنترل این بیماری را دشوار می‌کند و علاوه بر آن،20 تا 30 درصد احتمال زایمان زودرس را بیشتر می‌کند.

وی افزود:موادی که به علت التهاب لثه آزاد می‌شود میکروب‌های عامل ابتلا به بیماری‌های پیشرفته لثه را از طریق جریان خون به دستگاه‌های دیگر بدن منتقل می‌کنند و بیماری‌هایی مانند دیابت و عوارض قلبی را تشدید می‌کند این بیماری‌ها نیز بیماری‌های لثه را شدت می‌دهند.

این متخصص پریودنتولوژی درباره علایم بیماری های پیشرفته لثه گفت:این دسته از بیماری‌ها،ساکت و مزمن هستند و به کندی پیشرفت می‌کنند البته در مواردی ممکن است روند پیشرفت آنها سریع باشد.

شهیدی در پایان اظهار کرد:بسیاری از مواقع دندانپزشکان بیماری‌های پیشرفته لثه را در مراحل ابتدایی تشخیص نمی‌دهند این در حالی است که این بیماری در صورت درمان نشدن باعث خونریزی و تورم شده و در موارد شدیدتر چرک لثه و لق شدن دندان ها می‌شود.

منبع:سلامت نیوز