سه شنبه 28 شهريور 1396  






English




|




خانه




تماس با ما




نقشه سایت














 







تعداد بازديد اين صفحه: 1868891
تعداد بازديد از سايت: 64989951
تعداد بازديد زيرپورتال: 2423218
اين زيرپورتال امروز: 1517
در امروز: 49333
اين صفحه امروز: 1281
فرهنگ سلامت
برای جبران آب مورد نیاز بدن از افطار تا سحر شش تا هشت لیوان مایعات مصرف کنید

کارشناس مسوول واحد تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: تغذیه مناسب و مطابق با اصول علمی از راه های مقابله با تشنگی مفرط برای روزه داران در ماه مبارک رمضان است.

به گزارش وب دا مرکزی، نسرین یادگاری افزود: طولانی بودن ساعت های روزه داری و گرمای هوا روند از دست دادن آب بدن را تشدید می کند و روزه داران باید برای جبران آب مورد نیاز در فاصله زمانی افطار تا سحر به صورت متناوب حداقل شش تا هشت لیوان مایعات مورد نیاز بدن را تامین کنند.

وی بیان کرد: نوشیدن زیاد آب و مایعات در هنگام افطار یا سحر برای سلامت مضر است و باعث رقیق شدن آنزیم های دستگاه گوارش و بروز سوء هاضمه می شود.

کارشناس مسوول واحد تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی خاطر نشان کرد: نوشیدن بیش از دولیوان مایعات در وعده غذایی سحر، افطار و شام موجب پر شدن حجم معده می شود و با سیری کاذب از رسیدن مواد مغذی به بدن جلوگیری می کند.

یادگاری خاطر نشان کرد: اضافه کردن مقداری آبلیموی تازه و یا عرقیات گیاهی به آب، ماندگاری آن را در بدن بالا می برد و مفید است.

یادگاری عنوان کرد: یکی از موضوعات مهم در تغذیه رمضان برای رفع تشنگی استفاده کافی از سبزی و میوه ها در وعده غذایی است به طوریکه هر فرد بالغ باید در مدت افطار تا سحر حداقل دو تا چهار واحد میوه و چهار واحد سبزی مصرف کند.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از سالاد و کاهو به دلیل اینکه آب آن به تدریج جذب بدن می شود برای رفع تشنگی مفید است و بهتر است در وعده شام و سحر توسط روزه داران در وعده غذایی گنجانده شود.

کارشناس مسوول واحد تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی بیان کرد: استفاده از غذاهای سرخ کرده، خوردنی های شور و شیرینی های چرب به ویژه زولبیا و بامیه در ایام رمضان توصیه نمی شود و علاوه بر چاق کردن فرد به تشنگی مفرط نیز دامن می زند.

یادگاری ادامه داد: در وعده غذایی افطار از خوردن مایعات سرد پرهیز کنید، چرا که موجب آسیب رسانی به مخاط دستگاه گوارشی می شود و توصیه به روزه داران استفاده از مواد غذایی آبکی نظیر آش و سوپ رقیق است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
کلمات کليدي
افطار تا سحر
بیشتر


طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved