شنبه 1 مهر 1396

اخبار مهم
برگزاری پنجمین جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی

پنجمین جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی با حضور روسای بیمارستان های استان و اعضای اصلی ستاد در محل سالن جلسات زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، در این جلسه 11 دستور جلسه بررسی شد که مهمترین آنها نحوه اجرای HIS و راه اندازی نرم افزار سپاس در بیمارستان ها بود.

در این جلسه هر کدام از روسای بیمارستان ها به بیان گزارش مختصری از وضعیت اجرای برنامه در بیمارستان تحت مدیریت خود پرداختند.

دکتر سیامک راکعی معاون درمان و دبیر ستاد اجرای برنامه تحول سلامت در استان مرکزی در این جلسه گفت: در ارزیابی هتلینگ بیمارستان های استان توسط بازرسین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بازرسان از خدمات دهی مراکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) و آیت الله خوانساری (ره) اراک رضایت کامل داشته و عملکرد این دو مرکز را بسیار مطلوب ارزیابی کردند.

دکتر بابک عدلی مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: در سطح کشور تاکنون فقط 3 بیمارستان تامین اجتماعی در شهرستان های شازند، تاکستان و اسلامشهر که فاقد بیمارستان های دانشگاهی هستند به اجرای برنامه تحول نظام سلامت پیوستند و خدمات برنامه مذکور را برای مراجعین تحت پوشش ارایه می دهند.

دکتر محمد قزلو رییس مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) اراک نیز گفت: در راستای اجرای برنامه تحول سلامت به زودی با راه اندازی سی تی اسکن این مرکز شاهد کاهش ارجاعات و افزایش کیفیت ارایه خدمات به مراجعین خواهیم بود.

دکتر مصطفی دلاور معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این جلسه گفت: بر اساس مصوبه هیات رییسه دانشگاه دفتر تجهیزات پزشکی از معاونت درمان منفک و از این هفته به معاونت غذا و دارو الحاق می گردد.

برگزاری, نظام سلامت, جلسه