شنبه 1 مهر 1396

اخبار مهم

ابراز رضایت معاون توسعه وزارت بهداشت از اجرای برنامه تحول سلامت در استان مرکزی

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خوشبختانه اجرای برنامه تحول نظام سلامت و هدفمندی یارانه ها در استان مرکزی بخوبی در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر ایرج حریرچی در سفر خود به استان مرکزی با بیان این مطلب افزود: در بیمارستان های استان مرکزی پوشش کاملی برای کاهش مبلغ پرداختی مراجعین به 10 درصد و همچنین کاهش پرداختی بیماران ارجاعی از روستا به 5 درصد انجام شده است.

وی اظهار داشت: سایر بسته های برنامه طرح تحول سلامت مانند تامین پزشک متخصص مقیم نیز به میزان قابل توجهی انجام شده است که نیاز به تکمیل دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: دانشگاه هایی که بدهی های چند ماهه دارند از بودجه اختصاصی و براساس روال سابق بدهی های خود را پرداخت می کنند، ولی روشی قرار داده و سعی داریم تا هر ماه 5-6 روز بعد از آن ماه همراه حقوق، کارانه را بصورت علی الحساب پرداخت کنیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر نقدینگی وزارت بهداشت در سطح کارکنان غیر پزشک است و برای پزشکان باید تدابیری دیگر اندیشید تا در حوزه مربوط به پزشکان نیز برنامه ای جامع تدبیر و اجرایی کرد.

دکتر حریرچی در ادامه در خصوص مرکز آموزشی درمانی ولیعصر(عج) اراک نیز گفت: متاسفانه استان مرکزی از لحاظ امکانات بیمارستانی در این مرکز مشکلات قابل توجهی دارد که  امروز تصمیمات خوبی درباره آن گرفته شد.

وی افزود: با مساعدت هایی که استاندار مرکزی و معاونان وی و نیز نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی انجام دادند با جابجایی برخی منابع این پروژه ساخته و تکمیل شود که انجام آن هم با همین شیوه جابجایی منابع ممکن است.

دکتر حریرچی ابراز داشت: در دولت تدبیر و امید سعی می کنیم افعال خود را در زمان حال صرف کنیم و قولی برای آینده ندهیم ولی به نظرم با حمایت نمایندگان و استاندار استان مرکزی خبرهای خوبی از این مرکز داشته باشیم.

وی بیان کرد: امسال 11.5میلیارد تومان برای این مرکز تعیین شده و از آنجا که تخصیص به طور معمول 30-50 درصد صورت می گیرد امیدواریم با روشی که بیان شد اگر اجرا شود تخصیص را برروی 100درصد داشته باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان گفت: در استان مرکزی برخی بیمارستان ها ضریب اشغال تحت بسیار پایینی دارند که مدیریت استانی باید اقدامی اساسی برای این مهم انجام دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در ادامه این جلسه با اشاره به بدهی های دانشگاه گفت: زمانی که دانشگاه به ما تحویل داده شد بدهی دانشگاه در مدت 2 سال گذشته به 120 میلیارد تومان رسیده بود.

دکتر حسن طاهراحمدی افزود: با توجه به مبلغ بالای بدهی دانشگاه تاکنون فقط 340 میلیارد ریال از کل معوقات، اضافه کاری، حق مسکن و 4 ماه کارانه پرداخت شده که این مبلغ رضایت بخش نیست و وزارت بهداشت در این راستا باید اعتبارات ویژه ای را از دولت طلب کند و این مشکل باید مرتفع شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه با مشکل کمبود تجهیزات و اقلام دارویی مواجه بوده و نیز به سبب بدهی بابت اقلام غذایی نیز بیمارستان ها و دانشگاه با مشکل مواجه بوده که این مهم نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: در حوزه مالی و مشکلات موجود باید به احکام سال های قبل جانبازان کارمند دانشگاه، اعضای هیئت علمی، حق التدریس ها و اضافه کار 2 ماه گذشته کارکنان اشاره کرد.

وی با اشاره به مطالبات دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه نزدیک به 80 میلیارد ریال مطالبه داشته و 260 میلیارد ریال طلب نیز از بیمه ها دارد که دریافت نشده است که با این وضعیت دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنان مبلغی میلیاردی بدهکار است که این بخش را دچار چالش کرده است.

دکتر طاهراحمدی با اشاره به تعامل صد در صدی بین مسئولان استانی و حوزه بهداشت و درمان گفت: مجموعه استانداری و استاندار مرکزی تاکنون در رفع مشکلات کمک های قابل توجهی انجام داده اند که رفع مشکل دانشکده دندانپزشکی از جمله اقدامات انجام شده در این راستا بوده است.

وی در پایان بیان کرد: نمایندگان استان نیز بسیج شده اند تا بتوان مشکلات دانشگاه علوم پزشکی را هر چه زودتر مرتفع کرده که تعامل خوب بین هیئت رئیسه نیز در این راستا بسیار مهم و تاثیر گذار بوده است.

ابراز, تحول سلامت