يكشنبه 3 تير 1397

تعداد بازديد اين صفحه: 2047301
اخبار مهم

طی مراسمی از جانبازان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اراک تقدیر شد

طی مراسمی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و دیگر مسئولین دانشگاه از جانبازان شاغل در دانشگاه تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این مراسم گفت: جامعه مدیون تلاش ها و جانفشانی های جانبازان است و وظیفه همه ماست که از زحمات ایشان تقدیر کنیم.

دکتر حسن طاهراحمدی افزود: تکریم از جانبازان گامی موثر در جهت حفظ ارزش های دینی و مذهبی می باشد.

وی اظهار داشت: آنچه امروز به عنوان افتخار در مملکت به وجود آمده است به برکت خون شهدا و همت جانبازان است، بنابراین باید از این عزت و استقلال پاسداری کنیم.

در ادامه مراسم یکی از جانبازان بازنشسته دانشگاه به نمایندگی از سایرین به بیان مشکلات و دغدغه های این قشر پرداخت که با قول مساعد رییس دانشگاه مقرر شد طی جلسه هم اندیشی از نزدیک مسائل و مشکلات این قشر مورد بررسی قرار گیرد.

گفتنی است در پایان مراسم با حضور جانبازان و ایثارگران یادمان شهدای گمنام واقع در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی اراک رونمایی شد.

شایان ذکر است رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در اقدامی نمادین به مناسبت روز جانباز با حضور در منزل محمود باقری از جانبازان جنگ تحمیلی به نمایندگی از جانبازان دانشگاه با وی ملاقات و با اهدای لوح و هدیه از ایشان تقدیر کرد.

همچنین طی برنامه ای دیگر با حضور رییس دانشگاه و مشاور ایثارگران در محل کار جانبازان شاغل در ستاد دانشگاه با اهدا گل از این عزیزان تقدیر شد.