چهارشنبه 1 آذر 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 1939232
اخبار مهم
تایید لیست اقلام داروی بیمارستانی برنامه تحول نظام سلامت در استان مرکزی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: لیست اقلام دارویی بیمارستان های استان مرکزی در قالب برنامه تحول نظام سلامت تایید شد.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر مصطفی دلاور افزود: لیست اقلام دارویی (فارماکوپه دارویی) هر یک از بیمارستان های استان مرکزی در سه بخش اقلام دارویی حیاتی و پرمصرف، داروهای پایه و داروهای معمولی با مشارکت پزشکان و بخش های خدماتی درمان بیمارستانها تهیه و به تایید کمیته پایش و ارزیابی تجهیزات و داروی برنامه تحول دانشگاه رسیده است.

وی اظهار کرد: مراکز درمان دولتی استان مرکزی موظف شده اند بر اساس لیست دارویی، ذخیره داروهای حیاتی و پرمصرف نظیر اقلام دارویی جراحی ها، اورژانس و برخی بیماری های حاد را با پشتیبان سه ماه ذخیره، داروهای اساسی بیمارستانی با دو ماه ذخیره و داروهای معمولی را با یک ماه ذخیره تامین کنند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: در نشست های متعدد با پزشکان بیمارستان های دولتی همخوانی اقلام دارویی با نسخه تجویزی پزشک نیز صورت گرفته و در ارزیابی پایش روزانه مراکز درمانی دولتی استان تاکنون مشکلی در این خصوص وجود نداشته است.

وی ادامه داد: لیست های دارویی بیمارستان های دولتی استان بر حسب نوع خدمات و بخش های ارائه خدمت درمانی بین 400 تا یکهزار قلم است.

دکتر دلاور اظهار کرد: بر اساس آخرین تصمیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیریت تجهیزات پزشکی و تامین آن در مراکز بیمارستانی نیز در استان ها از این پس با معاونت غذا و دارو است.

وی گفت: اقدامات انتقال مدیریت حوزه تجهیزات پزشکی به این معاونت صورت گرفته و در هفته جاری این موضوع نهایی می شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: تجهیزات پزشکی به دلیل پراکندگی و برندهای متنوع در ابتدای طرح 500 قلم را تحت پوشش داشت که این لیست هم اکنون به 700 قلم رسیده است.

دکتر دلاور در پایان عنوان کرد: بر اساس گزارش کمیته پایش و ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی اراک در مدت اجرای برنامه تحول نظام سلامت هیج مورد شکایتی مبنی بر تهیه اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی توسط بیمار در استان ثبت نشده است.

شایان ذکر است در حال حاضر 130 واحد داروخانه خصوصی و 13 واحد داروخانه بیمارستانی دولتی در استان مرکزی فعالیت دارند.