يكشنبه 2 مهر 1396

اين صفحه امروز: 1982
اخبار مهم
تعرفه خدمات درمانی بخش خصوصی در استان مرکزی ابلاغ شد

رییس سازمان نظام پزشکی استان مرکزی گفت: تعرفه های جدید ارائه خدمات تشخیصی و درمانی امسال بخش خصوصی ابلاغ شده و رعایت آن از روز دوشنبه در این استان الزامی است.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بابک عدلی افزود: تعرفه های ابلاغی در نشست ویژه با مسوولان ارشد استان مرکزی به تصویب رسیده و بر اساس آن حق معاینه پزشکان و دندانپزشکان عمومی پروانه دار 165 هزار ریال، پزشکان و دندانپزشکان متخصص 260 هزار ریال، پزشکان فوق تخصص، فلوشیپ 330 هزار ریال، روانپزشک 370 هزار ریال، کارشناس ارشد پروانه دار 140 هزار ریال و کارشناس پروانه دار 125 هزار ریال است.

وی بیان کرد: بخشی از خرید خدمات ابلاغیه امسال مربوط به حوزه تشخیص پزشکی، آزمایشگاهی و ژنتیک است که تعرفه های مصوب آن نسبت به پارسال 20 درصد افزایش قیمت دارد.

رییس نظام پزشکی استان مرکزی رشد تعرفه امسال برای سونوگرافی 20 ، رادیولوژی 25، اسکن ایزوتوپ 15، رادیوتراپی 15 ، سی تی اسکن 15 و ام .ار.آی را 10 درصد عنوان کرد.

دکتر عدلی اضافه کرد: سقف تعرفه های هزینه هتلینگ (اقامت بیمارستانی) در بیمارستان های درجه یک (یک تختی) در تعرفه های امسال چهار میلیون و 860 هزار تومان تعیین شده است.

وی ادامه داد: سهم سازمان های بیمه گر در خرید خدمات تشخیصی و درمانی از بخش خصوصی در سال 93 معادل 90 درصد تعرفه دولتی خدمات تشخیصی و درمانی در بخش بستری معادل 70 درصد تعرفه دولتی خدمات تشخیصی و درمانی در بخش سرپایی است.

رییس نظام پزشکی استان مرکزی گفت: اعلام تعرفه های مصوب نقش بسزایی در شفاف سازی خدمات پزشکی دارد و در سایر بخش ها نظیر خدمات پزشکی حوزه دولتی، جراحی داخلی و تخصصی، تعیین و ابلاغ تعرفه به تیرماه موکول شده است.

دکتر عدلی اجرای طرح نظام تحول سلامت را اقدامی مهم و زیربنایی در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: سلامت سرمایه مهم توسعه است و با نهادینه شدن برنامه های بسته خدمتی دولت امید است سطح سلامت جامعه ارتقا یافته و بهبود کیفی خدمات و تقویت جایگاه شاغلان این بخش حاصل شود.

گفتنی است هم اینک بیش از یکهزار و 700 پزشک در رشته های مختلف در استان مرکزی کار خدمات درمانی به مردم را برعهده دارند.