جمعه 4 خرداد 1397

تعداد بازديد اين صفحه: 2034113
اخبار مهم
برگزاری جلسه هماهنگی ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت در استان مرکزی

جلسه هماهنگی ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت در استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه گفت: با توجه به این که طرح تحول نظام سلامت در سراسر کشور به مرحله اجرا در آمده است، لازم است همه دست اندرکاران حوزه سلامت استان با جدیت در راستای تحقق اهداف این طرح بکوشند.

دکتر حسن طاهراحمدی افزود: طرح تحول نظام سلامت در حال حاضر اولویت اصلی دانشگاه علوم پزشکی اراک  می باشد و تمامی مجموعه در تلاش برای اجرای موفق این طرح می باشد.

وی اظهار داشت: با اجرای این طرح خدمات بی نظیر و هدفمندی به مردم ارائه می شود که خدمتی ارزشمند از نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت به مردم در سراسر ایران اسلامی می باشد.

در ادامه این جلسه دبیر اجرایی ستاد طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی اراک به شرح گزارشی از روند اجرای طرح یاد شده پرداخت و سپس حاضرین در خصوص نحوه اجرا و ابهامات برنامه تبادل نظر نمودند.