يكشنبه 2 مهر 1396

اين صفحه امروز: 1969
با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ خط تولید لوله های خلاء خونگیری با تکنولوژی بالا در آشتیان به بهره برداری رسید

خط تولید لوله های خلاء خونگیری و رونمایی از 8 محصول و تجهیزات پزشکی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شرکت تولیدی و صنعتی آوا پزشک آشتیان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، خونگیری به وسیله لوله های خونگیری با توجه به مزیت های سرعت عمل بیشتر ، خطای کمتر در آزمایش های بیوشیمیایی هورمونی، هماتولوژی و انعقاد روش جدید در مراکز آزمایشگاهی است که تجهیز آن در این خط تولید تامین می شود.

در این روش خون به میزان خلاء موجود در لوله ها پر می شود و مقدار نمونه استاندارد است و لوله های خونگیری فاقد آلودگی و یکبار مصرف هستند.

در سیستم خونگیری به روش خلاء به جز لوله از سرسوزن مخصوص خونگیری و هلدار یا نگهدارنده نیز استفاده می شود.

رونمایی این محصول در کنار محصولات سرنگ های گارد دار(ایمن)، سرنگ خود تخریب یا ad، سر سوزن، پن انسولین، سوزن آنژیوگرافی، اسکالپ وین، لانست خونگیری توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شد.

برای تولید این محصولات در فضای تولید یک هزار و 500 مترمربع و با یکصد اشتغال جدید، 250 میلیارد اعتبار سرمایه گذاری شده است.

شرکت آوا پزشک در سال 71 در مساحت 13 هکتار و با زیر بنای 13 هزار مترمربع با سرمایه گذاری 700 میلیارد ریال  بهره برداری شد و 400  نیروی کار دارد.

این شرکت 85 درصد نیاز کشور به سر سوزن یکبار مصرف پزشکی را تامین می کند و برند آوا بر محصولات آن در کشورهای اروپایی، آفریقایی عربی و cis صادر می شود.

شرکت آوا پزشک تنها شرکت تولید کننده سرسوزن یکبار مصرف پزشکی از گیج 14 تا 33 در ایران است و به عنوان بزرگترین تولید کننده سر سوزن های یکبار مصرف در خاور میانه مطرح است.