چهارشنبه 1 آذر 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 1939294
اطلاعیه و آگهی
اعلام اسامی پذیرفته شدگان اصلی و ذخیره آزمون رشته های فوریت های پزشکی و مهندسی برق مورخ 06/11/91

پیرو برگزاری آزمون قراردادی فوریت های پزشکی در مورخ 6/11/91 ، لیست اسامی 3 برابر ظرفیت پذیرفته شدگان در رشته های شغلی فوریت های پزشکی و مهندسی برق جهت انجام مصاحبه تخصصی در فایل جداگانه اعلام می گردد.

از پذیرفته شدگان تقاضا می شود با توجه به موارد ذیل اقدام نمایند:

1-اسامی اعلام شده صرفا جهت انجام مصاحبه تخصصی و معرفی به مرکز فوریت های پزشکی استان (بدون اولویت) می باشد و متعاقبا پس از انجام مصاحبه ،اسامی افراد اصلی و ذخیره در سقف 5/1 برابر منتشر  می گردد.

2-کلیه افراد اعلام شده در لیست می بایست حداکثر تا تاریخ 26/1/92 طبق برنامه تنظیمی که از طرف مرکز فوریت های پزشکی اعلام می گردد جهت انجام مصاحبه به مرکز فوریت های پزشکی استان مراجعه نمایند.

عدم مراجعه در زمان فوق در حکم انصراف از استخدام می باشد و پذیرفته شده حق اعتراض ندارد.

3-به اطلاع شرکت کنندگان رشته مهندسی برق می رساند اسامی اعلام شده در این رشته شغلی به عنوان ذخیره جهت انجام مصاحبه تخصصی معرفی گریده اند و نفر اصلی با اعمال سهمیه قانونی انتخاب شده است.

برای دیدن اسامی کلیک کنید.

اعلام, اسامی, فوریت های, مهندسی