شنبه 27 مرداد 1397

1397/4/27 چهارشنبه
09:05:38معاون استاندار مرکزی:
راهبرد اجتماعی کردن سلامت در استان مرکزی نهادینه شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: اجتماعی کردن سلامت سرمایه بزرگی است که باید با سند امنیت غذایی و راهبردهای اجرایی هدفمند در این استان نهادینه شود.

به گزارش وب دا مرکزی، فتح الله حقیقی در چهل و هفتمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی، افزود: سند امنیت غذایی الگوی هر شهرستان در پیشبرد اهداف سلامت محور است و فرمانداران مکلف هستند با حساسیت این مهم را دنبال کنند.

وی اظهار داشت: سند امنیت غذایی استان باید حداکثر تا شهریورماه امسال آماده و تحویل شود و نیاز است که تا 10 روز آینده 6 کمیته تخصصی با تشکیل نشستی توسط دانشگاه علوم پزشکی اراک آخرین وضعیت را مورد بررسی قرار دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با بیان اینکه، اجتماعی کردن سلامت از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، بیان کرد: تمام نهادها و آحاد جامعه باید در سلامت مشارکت هدفمند و اثربخش داشته باشند.

وی عنوان داشت: این استان در 10 شاخص امنیتی، انتظامی و اجتماعی در کشور برجسته است و در 15 شاخص با کشور برابری می کند و حوزه های اولویت دار برای بهبود مناسبات، ساماندهی حوادث ترافیکی درون و برون شهری و تجمعات است.

حقیقی، در پایان گفت: استان مرکزی در خصوص حوادث ترافیکی درون شهری رتبه 10 و در حوادث رانندگی برون شهری رتبه 9 کشور را به خود اختصاص داده است.

نام نظر

پست الكترونيك