شنبه 27 مرداد 1397

جدیدترین اخبار
1397/4/13 چهارشنبه
فراخوان سومین دوره جشنواره فیلم سلامت

سومین دوره جشنواره فیلم سلامت با هدف آشنایی مخاطبین و آحاد جامعه با اهمیت سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی، تشویق هنرمندان و سینماگران به تولید آثار متناسب و مطلوب در عرصه سلامت، تقـدیـر از فعالان و سازندگان آثـار تصویری اثربخش در حوزه سلامت و ترغیب سازمانهای مردم نهاد، بخش خصوصی و دولتی به استفاده از توان سینما برای فرهنگ سازی عمومی و تلاش در راستـــای اصـلاح سبک زندگی و ارتقای سـلامت جامعه برگزار می گردد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، بخش های جشنواره شامل فیلم های سینمایی بیش از 70 دقیقه، مستند از 15 تا 70 دقیقه، کوتاه حداکثر 30 دقیقه، برنامه های تلویزیونی حداکثر 90 دقیقه و بخش دانشجویی از 3 تا 30 دقیقه می باشد.

گفتنی است تمامی آثار مرتبط با تامین، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی (نظیر پیشگیری و درمان انواع بیماریهای واگیر و غیرواگیر و بیماریهای خاص، ترویج تغذیه سالم، تحرک فیزیکی، دوری از دخانیات، دوری از مواد مخدر و محرک، دوری از الکل، زندگی عاری از خشونت و آسیب ها به ویژه حوادث ترافیکی، سلامت روان، مهارتهای زندگی و خودمراقبتی، ترویج فرهنگ صحیح مصرف دارو، نقش مردم و ارایه دهندگان خدمات بهداشتی در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت، طرح تحول سلامت، سلامت و ایمنی غذا، سلامت و ایمنی محیط زیست، پیوند اعضاء، اهداء خون، ایدز) می توانند در این جشنواره شرکت کنند.

گفتنی است آخرین مهلت ثبت نام و ارسال آثار ۲۰ تیر ماه می باشد و کلیه متقاضیان شرکت در جشنواره باید با مراجعه به سامانه جشنواره به آدرس www.filmsalamt.ir  نسبت به دریافت فرم تقاضا اقدام نمایند و تا تاریخ اعلام شده نسخه بازبینی را همراه با فرم تکمیل شده به دبیرخانه تحویل دهند.

عكس هاي مرتبط :
فايل هاي مربوطه :