يكشنبه 2 مهر 1396

جدیدترین اخبار
1396/6/14 سه شنبه
نخستین مرکز توانبخشی سرطان در غرب کشور در اراک افتتاح شد

مرکز جامع توانبخشی باغچه‌بان امروز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، فرماندار اراک و بخشی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی افتتاح شد.

به گزارش وب دا مرکزی، این مرکز در بخش‌های مختلفی نظیر گفتاردرمانی، کاردرمانی، شنوایی‌شناسی، بازی‌درمانی و توانبخشی سرطان ارائه خدمات دارد که بخش توانبخشی سرطان آن نخستین بخش در منطقه غرب کشور است.

رییس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اراک در مراسم راه اندازی این مرکز، گفت: این مرکز در فضایی به وسعت 500 مترمربع با صرف 800 میلیون ریال اعتبار بازسازی و آماده شده است و ظرفیت ارائه خدمات روزانه به بیش از 50 نفر را دارد.

دکتر حسن صلحی افزود: این مرکز با همکاری سازمان بهزیستی و آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی به بیماران دچار مشکلات حرکتی، گفتاری، سکته مغزی  و بیماران سرطانی خدمات ارایه می کند.

وی اظهار کرد: بخش ها و خدمات ارتوپدی فنی و ساخت اعضای مصنوعی بدن، کارشناسی مددکاری و فیزیوتراپی در آینده برای این مرکز ایجاد خواهد شد.

معاون آموزش و پژوهش دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: این مرکز توانبخشی با سه بخش کاردرمانی، گفتاردرمانی و شنوایی سنجی با تعرفه دولتی به مراجعان خدمات ارایه می کند.

دکتر حمید دالوندی افزود: درک کلام و تلاش برای رفع اختلال گفتار، حالت صوت، ضعف دست، سوختگی، کشیدگی تاندون، قطع عصب و سنجش شنوایی از جمله خدماتی است که توسط 10 نیروی مجرب در این کلینیک به مراجعان ارایه می شود.

وی اظهار کرد: در این مرکز همچنین بخش توانبخشی سرطان به بیماران سرطانی خدمات کاردرمانی، گفتاردرمانی و شنوایی سنجی ارایه می کند که در نوع خود بی نظیر است.

عكس هاي مرتبط :
  نام نظر