يكشنبه 28 آبان 1396

جدیدترین اخبار
1396/6/7 سه‌شنبه
۱۴ پروژه حوزه بهداشت و درمان در شازند افتتاح شد

۱۴ پروژه حوزه بهداشت و درمان، همزمان با پنجمین روز از هفته دولت در شهرستان شازند بهره برداری شد.

به گزارش وب دا مرکزی، این پروژه ها روز دوشنبه در پنجمین روز هفته دولت، با حضور شکرالله حسن بیگی معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و جمعی از مسئولان استان و شهرستان به بهره برداری رسید.

گفتنی است در این آیین خانه بهداشت روستاهای حصار، مهدی آباد، چهارچریک، پل جو، گل زرد عبدی، ایمانلو، خنا دره، پاکل، موچان، هندودر و... افتتاح شد و سه محل زیست پزشک نیز در مهاجران شازند به بهره برداری رسید.

همچنین کلنگ زنی یک پایگاه اورژانس جاده ای نزدیک به شهر مهاجران که مقرر است با صرف اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تکمیل شده و به بهره برداری برسد نیز از جمله برنامه های پنجمین روز از هفته دولت در شازند بود.

عكس هاي مرتبط :
  نام نظر