چهارشنبه 1 آذر 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 1939262
جدیدترین اخبار
1396/4/31 شنبه
07:54:21نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس:
توجه به حوزه بهداشت تاثیر قابل‌توجهی بر کاهش هزینه‌های درمان دارد

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: توجه به حوزه بهداشت، تاثیر قابل توجهی بر کاهش هزینه های درمان در جامعه دارد و رویکرد طرح تحول سلامت نیز باید توجه بیشتر به بهداشت باشد.

به گزارش وب دا مرکزی، علی اکبر کریمی روز شنبه در نشست علی اکبر سیاری، معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مسئولان حوزه سلامت استان مرکزی در اراک اظهار داشت: طرح تحول نظام سلامت در دولت یازدهم اقدام بزرگی بود و شاخص ها نشان می دهد که رتبه کشور در بین کشورهای منطقه از نظر بهداشت و درمان، رشد قابل توجهی داشته است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از مشکلات این طرح آن بود که متاسفانه حوزه بهداشت مورد توجه قرار نگرفت و محور طرح تحول سلامت بیشتر درمان را شامل می شد.

کریمی بیان کرد: با توجه به اهمیت حوزه بهداشت و هزینه های بسیار کمی که در این حوزه برای پیشگیری و تامین سلامت آحاد جامعه انجام می شود عقل و تدبیر حکم می کند که به این مساله بیشتر بها داده شود.

وی ادامه داد: امیدواریم در رویکرد جدیدی که وزارتخانه در دولت دوازدهم خواهد داشت به بحث بهداشت نسبت به درمان، توجه بیش از پیش صورت گیرد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: آحاد جامعه با حوزه بهداشت درگیر هستند و مسئله فراگیرتری نسبت به حوزه درمان است بنابراین باید به آن توجه شود.

کریمی اظهار داشت: در منطقه کوی امام علی(ع) اراک که حاشیه نشین است مشکلات جمعیتی، اجتماعی و اقتصادی زیادی وجود دارد و درمانگاهی که در این منطقه است شبانه روزی نیست که با توجه به شرایط، پیشنهاد دادیم که آن را به شبانه روزی تبدیل کنند.

وی گفت: تراکم جمعیت نیز در این منطقه بالا است بنابراین با شبانه روزی کردن درمانگاه نیازی نیست که مردم برای مسائل اولیه و ابتدایی به بیمارستان های شهر مراجعه کنند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین پیشنهادی جداگانه به وزیر بهداشت ارائه دادیم که کلینیکی دیگر در این منطقه احداث شود که در حوزه درمان باید انجام و پیگیری شود.

کریمی اضافه کرد: آمادگی داریم تا کارهای لازم برای حمایت از تقویت حوزه بهداشت را در مجلس انجام دهیم چراکه هر گونه سرمایه گذاری در حوزه بهداشت آثار بسیار گسترده تری در سلامت جامعه داشته و هزینه های دولت و ملت را کاهش می دهد.

مقدسی: اختیارات نظام پزشکی باید افزایش یابد

دیگر نماینده اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به انتخابات نظام پزشکی گفت: جامعه پزشکی برای ما محترم است و نظام پزشکی از حوزه های مهمی است که باید اختیاراتش افزایش یابد.

سیدمهدی مقدسی اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید تحولات ارزشمندی در حوزه سلامت انجام شده که به سهم خود در این حوزه تاثیرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه خدماتی که در خانه‌های بهداشت روستایی و حاشیه شهرها انجام شده قابل تقدیر است، افزود: مناطق حاشیه‌نشین در حوزه بهداشت و درمان مشکلاتی دارند و در این بخش انتظار می رود که درمانگاه کوی امام علی(ع) اراک شبانه‌روزی شود.

مقدسی با تاکید بر رضایت مجلس شورای اسلامی از عملکرد وزارت بهداشت افزود: با استمرار حضور هاشمی در این وزارتخانه امید می رود که برنامه های موثر وزارت بهداشت تداوم یابد.

وی اظهار کرد: مجلس حامی برنامه‌های وزارت بهداشت است و مشکلات و کمبودها را شناخته و رصد می کند، اما انتظار اینست که با کمک معاونت بهداشتی در وزارتخانه حوزه بهداشت برجسته تر از دیگر حوزه ها مورد توجه قرار گیرد.

مقدسی بر مقدم شمردن بهداشت در حوزه پیشگیری و ارزشمند شمردن آن تاکید کرد و افزود: خدمات خوبی در این زمینه در سطح کشور انجام شده است.

نام نظر

پست الكترونيك