چهارشنبه 1 آذر 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 1939280
جدیدترین اخبار
1396/4/26 دوشنبه
09:15:21رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک:
۵۸ درصد نیروهای شاغل و 40 درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک را زنان تشکیل می‌دهند

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۵۸ درصد نیروهای دانشگاه علوم پزشکی اراک را زنان تشکیل می‌دهند و شعار برابری جنسیتی در دانشگاه علوم پزشکی اراک به طور کامل رعایت می‌شود.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی در نشست هم‌اندیشی فعالان امور بانوان استان مرکزی با اشاره به اینکه بانوان 50 درصد جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی همواره قدردان بانوان بوده تا این قشر از جامعه از تمامی امکانات به طور یکسان بهره‌مند شوند، بر همین اساس آماده همکاری برای جلوگیری از معضلات و برطرف کردن مشکلات بانوان هستیم.

وی افزود: متاسفانه امروزه معضل اعتیاد یکی از مهم‌ترین مشکلاتی است که بانوان با آن دست به گریبانند و امروز شاهد این هستیم که بسیاری از مادران جوان دارای نوزاد یا باردار به اعتیاد مبتلا هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به افزایش طلاق، گفت: افزایش اعتیاد سبب افزایش طلاق شده که منجر به نابودی بنیان خانواده شده و فرزندان طلاق بیشترین آسیب‌ها را در این جریان متحمل می‌شوند، به همین سبب باید تمامی دستگاه‌ها همکاری‌ لازم را در راستای کاهش طلاق داشته باشند؛ زیرا وضعیت کنونی به‌گونه‌ای است که در برخی نقاط طلاق با ازدواج برابری می‌کند و حتی طلاق در برخی نقاط پیشی گرفته است.

وی با بیان اینکه فسادهای اخلاقی در جامعه رو به‌ افزایش است، تصریح کرد: متاسفانه امروز می‌بینیم که دختران جوان تحت تاثیر عوامل مختلف دچار آلودگی می‌شوند که آلودگی دیگر دختران را هم به‌دنبال دارد.

دکتر طاهراحمدی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی بعد از آموزش و پرورش بیشترین نیرو را که معادل 8 هزار و 500 نفر است در بردارد که البته این تعداد بدون در نظر گرفتن شهرستان‌های ساوه و خمین است.

وی عنوان کرد: بیش از 40 درصد اعضای هیئت علمی و 11 نفر دانش‌یار و بالاتر از دانش‌یار و 104 نفر از 205 دستیار این دانشگاه را زنان تشکیل داده‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: 30 نفر از زنان در بخش‌های مدیریتی مشغول به فعالیت هستند که این امر بیانگر استفاده دانشگاه علوم پزشکی از ظرفیت زنان است، همچنین دو نفر از مدیران دانشگاه زن هستند که اهمیت قائل شدن دانشگاه به زنان را نشان می‌دهد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: ۲۰ درصد از زنان بالای ۱۵ سال استان مرکزی با بیماری‌ مزمن درگیر هستند.

زهرا فرجی با اشاره به اهمیت سلامت جامعه زنان، اظهار داشت: نداشتن آگاهی زنان در حوزه سلامت و مسائل مربوط به این حوزه به‌ویژه در حوزه سلامت روحی و روانی معضل اصلی در بحث سلامت زنان است که سبب بروز انواع اختلالات، بیماری‌های و مشکلات ناشی از آن می‌شود که به نفع سلامت کلی جامعه نیست.

وی افزود: نبود امکانات و مراکز تفریحی و رفاهی مطلوب سبب افسردگی جامعه زنان شده که امیدواریم این موضوع بیشتر مورد توجه قرار گیرد و امکانات بیشتری فراهم شود، مشکلات مختلفی در حوزه سلامت زنان وجود دارد و متاسفانه امروزه شاهد افزایش سرطان‌های شایع زنان به‌ویژه سرطان سینه در جامعه زنان هستیم که متاثر از آلاینده‌ها و عوامل دیگر بوده و سبب نگرانی در حوزه بانوان شده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی علاوه بر مسئولیت‌های مختلف، رسالت بزرگی برعهده دارد که آن هم سلامت زنان است، در حوزه سلامت، افزایش و ارتقاء شاخص‌های سلامت زنان اهمیت دارد، طبق آمارهای اعلام شده 20 درصد از زنان بالای 15 سال استان مرکزی با یکی از بیماری‌های مزمن درگیر هستند.

وی اضافه کرد: سلامت زنان در شهرستان‌های تابعه و روستاها به مراتب با مشکلات بیشتری مواجه بوده و باید بیشتر به آن پرداخت، در بازدیدهایی هم که از حوزه کارگری داشتیم با وجود حضور ماموران بهداشت در این واحدها ولی رعایت نشدن بهداشت از مواردی بود که باید مورد توجه قرار گیرد.

فرجی خاطرنشان کرد: توجه به ضرورت شناسنامه سلامت زنان به‌ویژه زنان شاغل بسیار مهم است، ولی با وجود طرح آن خیلی به آن پرداخته نشده و امیدواریم که دستگاه‌ها در حوزه‌هایی که فعالیت دارند این موضوع را مورد نظر قرار دهند.

وی افزود: خوشبختانه دولت یازدهم با اجرای برنامه تحول نظام سلامت که رضایتمندی بالایی را در میان مردم به‌دنبال داشته گام خوبی برداشته و امیدواریم که با ادامه آن شاهد کیفیت‌بخشی در حوزه سلامت باشیم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی در پایان با اشاره به بحث استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زنان، گفت: در بخش مدیریت‌های میانی در سطح استان در به‌کارگیری زنان خوب پرداخته شده، اما در سطح مدیران بالایی نیاز به استفاده بیشتر از توانمندی‌های زنان است.

عكس هاي مرتبط :
  نام نظر