يكشنبه 28 آبان 1396

جدیدترین اخبار
1396/4/20 سه‌شنبه
اطلاعیه آزمون کارشناسی ارشد گروه‌های پزشکی سال 1396

اطلاعیه آزمون کارشناسی ارشد گروه‌های پزشکی سال 1396 جهت آگاهی داوطلبانی که حوزه امتحانی آنان دانشگاه علوم پزشکی اراک است:

زمان آزمون کارشناسی ارشد گروه‌های پزشکی سال 1396:

دو روز: روز پنج‌شنبه مورخ 22/4/96 و روز جمعه مورخ 23/4/96 در دو نوبت صبح و عصر: (آزمون در هر دو روز، در نوبت صبح رأس ساعت 9 و در نوبت عصر رأس ساعت 15 شروع می‌شود). داوطلبان لازم است حداقل یک ساعت قبل از شروع، در محل برگزاری آزمون حضور یابند. مدت‌زمان پاسخ‌گویی به سؤالات برای کلیه رشته‌ها 160 دقیقه می‌باشد و داوطلبان در 90 دقیقه اول و 15 دقیقه پایانی، اجازه خروج از جلسه را ندارند.

لیست رشته ها به تفکیک روز و نوبت امتحان به شرح زیر است:

نوبت صبح پنج‌شنبه 22/4/96:

مجموعه علوم آزمایشگاهی 1 (بیوشیمی بالینی، زیست‌فناوری پزشکی، ژنتیک انسانی)، اتاق عمل، آموزش بهداشت، مهندسی پزشکی (زیست مواد)، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، شنوایی‌شناسی، علوم و صنایع غذائی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)، مجموعه علوم آزمایشگاهی 2(ایمنی‌شناسی، خون‌شناسی آزمایشگاهی و بانک خون (هماتولوژی))، مجموعه علوم آزمایشگاهی 3 (قارچ‌شناسی پزشکی، میکروب‌شناسی، انگل‌شناسی، ویروس‌شناسی پزشکی)، بینائی‌سنجی، گفتاردرمانی، تاریخ علوم پزشکی

نوبت عصر پنجشنبه 22/4/1396:

اقتصاد بهداشت (با 2 گرایش توسعه بهداشت و درمان؛ سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی بهداشت و درمان)، علوم تشریحی، مجموعه پرستاری (روان پرستاری، پرستاری داخلی - جراحی، پرستاری سلامت جامعه، پرستاری کودکان، پرستاری نظامی، پرستاری مراقبت‌های ویژه نوزادان، پرستاری توان‌بخشی، پرستاری اورژانس، پرستاری مراقبت‌های ویژه، پرستاری سالمندی، مدیریت پرستاری) نانوفناوری پزشکی، مجموعه فیزیک پزشکی، مهندسی پزشکی (بیوالکتریک)، فیزیوتراپی ورزشی

نوبت صبح جمعه 23/4/1396:

اپیدمیولوژی، مجموعه بهداشت محیط (مهندسی بهداشت محیط، سم‌شناسی محیط، مدیریت پسماند)، مجموعه مامایی (مامایی، مشاوره در مامایی)، سلامت سالمندی، ارزیابی فناوری سلامت (HTA)، رفاه اجتماعی، فناوری اطلاعات سلامت، مدیریت خدمات بهداشتیدرمانی، مدیریت سلامت و ایمنی و محیط‌زیست (HSE)، انفورماتیک پزشکی، آمار زیستی، ارگونومی

نوبت عصر جمعه 23/4/1396:

فیزیولوژی، میکروب‌شناسی مواد غذایی، مهندسی بهداشت حرفه‌ای، تکنولوژی گردش خون، مجموعه علوم تغذیه (علوم تغذیه، علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه، علوم بهداشتی در تغذیه، تغذیه بالینی)، مددکاری اجتماعی، فناوری تصویربرداری پزشکی، مدیریت توانبخشی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، سم‌شناسی، مجموعه آموزش پزشکی، شیمی دارویی، مجموعه روانشناسی

محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد گروه‌های پزشکی سال 1396 در دانشگاه علوم پزشکی اراک: اراک: سردشت، میدان بسیج، کنار بیمارستان امیرالمؤمنین (ع)، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)، ساختمان دانشکده‌ها.

نکاتی در مورد سؤالات آزمون کارشناسی ارشد گروه‌های پزشکی سال 1396:

سؤالات کلیه رشته‌ها به‌صورت تستی چهارجوابی بوده و به هر پاسخ صحیح 3 نمره و به هر پاسخ منفی یک نمره منفی تعلق می‌گیرد. به هر سؤال فقط یک پاسخ داده شود. درصورتی‌که به یک سؤال دو پاسخ داده شود، یک نمره منفی تعلق می‌گیرد.

تمهیدات حضور در جلسه آزمون:

1.     برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن کارت ورود به جلسه، کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار، یک قطعه عکس 4*3، مداد مشکی نرم، مدادتراش، پاک‌کن و سنجاق (جهت الصاق کارت به سینه) الزامی است. لازم به ذکر است تبادل هرگونه وسایل، حتی لوازم‌التحریر در طول جلسه آزمون ممنوع است.

2.     داوطلب پیش از ورود به سالن آزمون، کارت را به سینه خود الصاق نماید. از ورود داوطلبان فاقد کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی (کارت ملی یا شناسنامه) به جلسه آزمون ممانعت به عمل می‌آید.

3.    داوطلبان از آوردن وسایل اضافی همچون کیف، کاغذ، جزوه، کتاب و تلفن همراه اکیداً خودداری کنند. همراه داشتن موبایل (حتی به‌صورت خاموش) هرگونه وسیله محاسباتی، الکترونیکی و مخابراتی (از قبیل پیجر، MP4، MP3، بی‌سیم و ... حتی به‌صورت خاموش) کیف و وسایل اضافی دیگر در جلسه آزمون به‌منزله تقلب بوده و با فرد خاطی مطابق مقررات برخورد خواهد شد.

4.    در صورت حضور فرد دیگری به‌جای داوطلب اصلی در جلسه آزمون، فرد جایگزین به مراجع قضایی تحویل می‌گردد و شخص داوطلب نیز مطابق مقررات با محرومیت‌های شدیدی مواجه می‌شود.

5.    انجام هرگونه عملی که منجر به ایجاد بی‌نظمی در حوزه برگزاری آزمون گردد تخلف محسوب شده و با خاطی به‌شدت برخورد خواهد شد.

6.    ورود فرد همراه داوطلب، به حوزه امتحانی اکیداً ممنوع است.

7.    دانشگاه تعهدی در مورد تأمین پارکینگ اتومبیل و غذا (ناهار) داوطلبان ندارد.

8.     بنا به اعلام دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی داوطلبان رشته‌های ارگونومی، رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی، فیزیک پزشکی، فناوری تصویربرداری پزشکی، مهندسی بهداشت حرفه‌ای، مجموعه بهداشت محیط، مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) و مهندسی پزشکی (زیست مواد) مجاز به استفاده از ماشین‌حساب می‌باشند. استفاده از هرگونه ماشین‌حساب پیشرفته و دارای امکانات برنامه‌ریزی ممنوع است. داوطلبان این رشته‌ها ملزم به ثبت مشخصات ماشین‌حساب مورداستفاده خود در جلسه آزمون می‌باشند. نوع ماشین‌حسابی که داوطلبان می‌توانند استفاده نمایند به شرح جدول ذیل می‌باشد:

مدل

FX 3600

FX 82 MS

FX 991 MS

FX 82 ES PLUS

FX 991 ES PLUS

شارپ SHARP

EL 531 WH

پارس حساب PARS HESAB

PLUS II 4600

سیتی‌زن CITIZEN

SR 135 N

لازم به ذکر است داوطلبان این رشته‌ها ملزم به ثبت مشخصات ماشین‌حساب خود در جلسه آزمون می‌باشند. در صورت مغایرت، متخلف محسوب شده و طبق قوانین هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات آزمون‌ها برخورد خواهد شد.

تذکر مهم:

داوطلبانی که در دو رشته ثبت‌نام کرده‌اند برای هر رشته کارت جداگانه دریافت می‌کنند که در جلسه امتحان باید به همراه داشته باشند.

چنانکه کارت داوطلب فاقد عکس بود یا عکس روی کارت دارای اشکالاتی ازجمله واضح نبودن عکس و ... بود ضروری است داوطلب با در دست داشتن یک قطعه عکس 3 در 4 و کارت شناسایی ملی یا شناسنامه عکس‌دار به نماینده مرکز سنجش آموزش پزشکی مستقر در حوزه امتحانی مراجعه نموده و موضوع را تا رفع مشکل پیگیری کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه کنید.

همچنین شماره تلفن 34173462 086 واحد دستیاری و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آماده پاسخ‌گویی و ارائه اطلاعات بیشتر است.

واحد برگزاری آزمون کارشناسی ارشد گروه‌های پزشکی سال 1396 در دانشگاه علوم پزشکی اراک

نام نظر

پست الكترونيك